Verhuur

Wij beschikken over de nieuwste producten en hebben experts in huis die volledig up to date zijn van de laatste ontwikkelingen. Graag kijken wij samen met u naar welke materialen er het best geschikt zijn voor uw productie, hierdoor bent u altijd voorzien van het beste resultaat.

Verkoop

Door grote afnames bij leveranciers krijgt Eventec grote kortingen waardoor wij u altijd een scherpe aanbieding kunnen doen. Ook voor het realiseren van vaste installaties in theaters, caf├ęs, discotheken en andere horeca kunt u bij ons terecht.

Waar wij voor staan

Flexibiliteit, betrouwbaar en kennis zijn bij Eventec de belangrijkste punten. Wij vinden het belangrijk mee te gaan met de trends en ontwikkelingen om onze klanten de beste producten en diensten te kunnen bieden. Op deze manier kunnen wij inspelen op de behoefte van de klant en denken dan ook graag mee om een gepast aanbod te doen. Elke uitdaging gaan wij dan ook met volle energie aan.

Onze missie

Eventec stelt zich ten doel een vooraanstaande onderneming te zijn binnen de tv- en evenementenbranche waar externe partijen zich thuis voelen gedurende de productie. Dit zal bereikt worden door onze service, kennis en inzet