Voor de televisieshow van KiKa ‘Samen tegen kinderkanker’ in de Kromhouthal, heeft Eventec de volledige technische productie verzorgd.

Antoinette Hertsenberg presenteerde 20 mei jl. de speciale uitzending Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!. Samen met Erica Terpstra en André van Duin als Meneer Wijdbeens vroeg zij tijdens deze bijzondere avond aan heel Nederland om éénmalig 10 euro te doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Er waren spetterende optredens te zien van fantastische kinderen samen met topartiesten als Jeroen van der Boom, DJ Don Diablo, illusionist Victor Mids, Carolina Dijkhuijzen, Ferry Doedens, K3 en de populaire Nederlandse band Racoon. Daarnaast was er ook een speciale rol weggelegd voor Chantal Janzen, Guus Meeuwis, Claudia de Breij, Nance en Lieke van Lexmond.

Fantastische uitzending
Frits Hirschstein, oprichter KiKa “Geweldig dat iedereen weer om niet heeft meegewerkt om deze fantastische uitzending mogelijk te maken. En nog beter dat Nederland zo massaal heeft gereageerd! Onze e dank is groot!”

Producent: Niehe Media
Lichtontwerp: Christian Ros, Light Language
Geluidsontwerp: Eventec
Zender: NPO