Het programma
Jonge danstalenten laten zien wat ze in huis hebben en dansen erop los. Alle stijlen komen voorbij, van modern en klassiek ballet tot hiphop en breakdance. De winnaar van Junior Dance wint zijn/haar eigen videoclip, uitgezonden op NPO Zapp!

De coaches beoordelen de dansers en begeleiden hen richting de liveshows en uiteindelijk de grote finale!

Seizoen 2015
Van alle inzendingen voor Junior Dance 2015 waren ruim 100 dansacts door de jury geselecteerd voor de voorronde. Daarvan gingen er 48 direct door naar de tv-audities. Via internet werden nog 2 wildcards vergeven aan de dansacts met de meeste stemmen.

Tijdens de tv-audities van Junior Dance selecteerde de jury 21 dansacts die doorgingen naar de teamdagen. Hierin werd bekend wie er in team Anna-Alicia, team Shaker en team Sigourney zat. Van de 21 dansacts vielen er in totaal nog 9 af zodat er 12 finalisten overbleven.

Liveshows
Op zaterdag 4 en 11 april waren de halve finales en op zaterdag 18 april was de grote finale van Junior Dance 2015. Deze spetterende shows werden gepresenteerd door Veronica van Hoogdalem en Tim Douwsma live vanuit de Crown Business Studios in Aalsmeer.

Op tv
Seizoen 4 werd uitgezonden van februari t/m april 2015 op NPO Zapp

Kijk voor meer info op de site van Junior Dance.