Masterchef 2014

Voor het kookprogramma Masterchef Holland van Net5, opgenomen in studio 4 te Aalsmeer, mocht Eventec de technische faciliteiten leveren! Het derde seizoen ging op 24 februari 2014 van start met juryleden Alain Caron, Peter Lute en Julius Jaspers in een gloednieuw decor.

Studio 4 veranderde tijdelijk in een echte kookstudio, waar zestien amateurkoks hebben gestreden voor de titel MasterChef, 25.000 euro en een eigen kookboek. Voor tv producent Zodiak hebben wij dit televisieprogramma mogen voorzien van rigging en licht.

Naast de dagelijkse opnames in de Studio’s van Aalsmeer, verplaatste de set zich voor een keer naar de Suikerfabriek in Halfweg voor MasterChef op locatie. Eventec verhuisde mee en leverde het licht op deze unieke locatie. Voor het resultaat scrol je naar de foto’s hieronder.

Kijk voor meer info op www.net5.nl en www.facebook.com/masterchefholland.

Producent: Zodiak
Lichtontwerp: James van Sommeren
Zender: Net5

Masterchef

Masterchef

Masterchef

Masterchef