De 13e editie van SummerDance  vond plaats op 18 augustus 2012. Een mooiere zomerdag hadden wij ons niet kunnen wensen, met 30 graden Celsius en een strakblauwe lucht was dit met recht een zomers feestje. Na een grondige voorbereiding en lange bouwdagen ging het terrein om 13.00u open en stroomden de feestgangers binnen. Met een speciale VIP lounge, 30 artiesten, 3 area’s , verschillende  ‘foodstands’ , alcoholische en non-alcoholische drankjes was er genoeg om van te genieten voor alle 3.500 bezoekers.

Voor de bezoekers die nog niet waren uitgefeest was er nog een afterparty in Club Liberty. Naast DJ Jean, stonden ook Phalerieau, Nista en Audio Vevom achter de draaitafel en werd er nog doorgefeest tot 05.00u.

Met heel veel positieve reacties, over zowel het dagprogramma als de techniek, kunnen wij gerust zeggen dat SummerDance 2012 een zeer succesvolle editie is geweest. Bekijk de filmpjes en de aftermovie op www.summer-dance.nl en oordeel zelf.