So You Think You Can Dance 2011

Dit Nederlands-Belgische dansprogramma, gepresenteerd door Dennis Weening en An Lemmens, is al drie seizoenen op de buis te zien en wordt elk jaar succesvoller. Nadat wij de acht liveshows van het derde seizoen in studio 1 technisch hebben verzorgd, was het dit jaar tijd om de liveshows van het vierde seizoen tot een hoger niveau te tillen.

De eerste spetterende liveshow vond plaats op 9 oktober 2011, gevolgd door zeven succesvolle liveshows met een jurypanel bestaande uit: Dan Karaty, Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Marco Gerris. Dit programma, uitgezonden op RTL5 op zondagavond, is geproduceerd door Kanakna.

Wij kijken nu al uit naar het vijfde seizoen!

Producent: Kanakna
Lichtontwerp: Henk-Jan van Beek
Geluidsontwerp: Eventec
Zender: RTL5 en VTM

So You Think You Can Dance